Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 410 g d'eau
- 10 g d'armagnac
- 5 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine, type 55 et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel
- 10 g d'huile neutre, et un peu pour le saladier
- 60 g d'ail
- 5 g de beurre demi-sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1480 kJ / 351.3 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Carbohydrates
- 63.7 g
- Fat
- 5 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 665.5 mg
Alternative recipes
Cornes de gazelle, vanille et fleur d'oranger
1h 15min
Mini-brioches au saucisson
2h
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2h 30min
Chausson nîmois
2h
New York roll à la pistache
1 godz. 30 min
Dinner rolls anglais
3h 35min
Minifocaccias moelleuses
3h 30min
Fraises et crème fouettée
Keine Bewertungen
Rolls cacao et sauce au café
2h 45 min
Margarita concombre et piment
Keine Bewertungen
Pains du Sud en 2 façons
1hod. 25min
Pain aux oignons
5sa 30 dk