Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 240 g d'oignons (200 g coupés en morceaux et 40 g émincés)
- 180 g de lait
- 10 g de levure boulangère sèche, émiettée
- 500 g de farine de blé
- 10 g de sel
- 20 g d'huile d'olive
- 1 œuf
- 2 pincées de poivre moulu
- 2 pincées de paprika
- 2 c. à soupe bombées de crème fraîche
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1266.1 kJ / 300.8 kcal
- Protein
- 10.1 g
- Carbohydrates
- 46.6 g
- Fat
- 7.3 g
- Saturated Fat
- 2.9 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 521.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Batbout au fromage
30min
Petits pains roulés aux pommes et à la cannelle
4h 25 min
Buns à la cannelle
5 Std.
Pain pide (pain turc)
2h
Pain lagana grec
3 Std. 15 Min
Petits pains façon bretzel
2h
Galettes de légumes et poulet
1 Std. 50 Min
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3h 20min
Croquetas au poulet et curry
3h 45min
Petits pains à pique-nique
2 Std. 35 Min
Muffins au chocolat et au pain rassis
35 Min
Riz pilaf aux poivrons et au bœuf haché
30min