Devices & Accessories
Keftedes (gehaktballen)
Prep. 30 min
Total 2 h 30 min
8 porties
Ingredients
-
uien in vier gesneden140 g
-
aardappelen in zes gesneden (ong. 1000 g ongeschild)700 g
-
eieren3
-
olijfolie2 el
-
azijn1 el
-
verse peterselie enkel de bladeren25 takjes
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gedroogde munt (optional)1 tl
-
paneermeel50 g
-
gehakt vlees (varken, kip of gemengd vlees)1000 g
-
bakolie
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Protein
30 g
Calories
1396 kJ /
334 kcal
Fat
13 g
Carbohydrates
21 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Traditionele recepten
47 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Butter Chicken
1 h
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 min
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
No ratings
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 min
Pizza Polpette met pikante rode saus, scamorza en pepers
3 h 50 min
Pierogi met vlees
1 h
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 h 20 min
Zeevruchtensoep
30 min
Parelgerst- en champignonsoep
No ratings
Gestoomde aardappelkroon
50 min
Bulgur en rode linzensoep
50 min
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
35 min