Devices & Accessories
Gyoza met kip en knoflook
Prep. 30 min
Total 45 min
12 stuk
Ingredients
-
bloem180 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
warm water100 g
-
20 g sesamolieolijfolie20 g
-
zout½ theelepel
-
20 g olijfolieolie20 g
-
teentje knoflook1
-
250 g kippenborst filet, zonder vel, in repen gesneden (1,5 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapierkippendij, zonder been en zonder vel in repen gesneden (1,5 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier250 g
-
witte wijn50 g
-
blokje kippenbouillon (voor 0,5 l)1
-
citroensap, vers geperst25 g
-
water80 - 100 g
-
1 - 2 eetlepels olijfoliesesamolie1 - 2 eetlepels
-
verse peterselie3 - 5 takjes
Difficulty
easy
Nutrition per 1 stuk
Sodium
10.5 mg
Protein
5.7 g
Calories
683.6 kJ /
163.4 kcal
Fat
8.7 g
Fibre
0.6 g
Saturated Fat
1.3 g
Carbohydrates
14.4 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Ninguna valoración
Volcano Steak Burgers
Ninguna valoración
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Ninguna valoración
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Ninguna valoración
Pizza Diavola
Ninguna valoración
Aardappelpuree en merguez
Ninguna valoración
Geluksbal-raketspiezen
Ninguna valoración
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Ninguna valoración
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Ninguna valoración
Pico de Gallo
Ninguna valoración
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min