Devices & Accessories
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Prep. 35 min
Total 6 h 10 min
12 stuk
Ingredients
Witte chocoladebotercrème - basis
-
witte chocolade kleine stukjes of callets150 g
-
room, min. 30% vet250 g
Frambozenvulling
-
300 g diepgevroren frambozenframbozen300 g
-
suiker30 g
Crumble
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) kamertemperatuur, in stukken80 g
-
grof rietsuiker70 g
-
bloem80 g
Soezendeeg
-
water250 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken90 g
-
suiker10 g
-
zout½ tl
-
bloem150 g
-
eieren4
Witte chocoladecrème
-
mascarpone gekoeld, in stukken verdeeld250 g
Montage
-
poedersuiker (optional) om te bestrooien
Difficulty
advanced
Nutrition per 1 stuk
Sodium
219.5 mg
Protein
6.8 g
Calories
1894.5 kJ /
452.8 kcal
Fat
32.2 g
Fibre
2.2 g
Saturated Fat
19.1 g
Carbohydrates
35.6 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Mosselen met Frietjes
45 min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
No ratings
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10 min
Gevouwen kruidenbrood
1 h 10 min
Zalm en koolsla broodbeleg
15 min
Romige pasta met kip en broccoli
30 min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
No ratings
Taartje met chocolade-praliné
No ratings
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
No ratings
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1 h 40 min
Ananas Dessert met Meringue
25 min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
No ratings