Devices & Accessories
Turkse flatbreads
Prep. 15 min
Total 2 h 10 min
24 sneetjes
Ingredients
-
water360 g
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
suiker20 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven500 g
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
zout naar smaak1 - 1 ½ tl
-
ei licht opgeklopt met 1 tl water, om te kleuren1
-
sesamzaad om te besprenkelen½ el
-
karwijzaad om te besprenkelen½ el
Difficulty
easy
Nutrition per 1 sneetje
Protein
3 g
Calories
400 kJ /
96 kcal
Fat
2 g
Fibre
0.9 g
Carbohydrates
16 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Heerlijke flatbreads
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Duitse brunch
1 h 15 min
Simit - Turkse sesam bagel
2 h 10 min
Pizzadeeg
1 h
Fijngehakt rauw vlees
35 min
Yoghurt met kokosmelk
15 h
200 g ui kleuren
25 min
Yoghurt met kokosnoot
12 h 15 min
Rogge flatbreads
No ratings
Indiase mosterd
No ratings
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24 h 30 min
Yoghurt met appel en bosbessen
12 h 40 min
Gozleme
1 h 40 min