Devices & Accessories
Turkse flatbreads
Prep. 15 min
Total 2 h 10 min
24 sneetjes
Ingredients
-
water360 g
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
suiker20 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven500 g
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
zout naar smaak1 - 1 ½ tl
-
ei licht opgeklopt met 1 tl water, om te kleuren1
-
sesamzaad om te besprenkelen½ el
-
karwijzaad om te besprenkelen½ el
Difficulty
easy
Nutrition per 1 sneetje
Protein
3 g
Calories
400 kJ /
96 kcal
Fat
2 g
Fibre
0.9 g
Carbohydrates
16 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Heerlijke flatbreads
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Duitse brunch
1sa 15 dk
Simit - Turkse sesam bagel
2sa 10 dk
Pizzadeeg
1sa
Fijngehakt rauw vlees
35 dk
Yoghurt met kokosmelk
15sa
200 g ui kleuren
25 dk
Yoghurt met kokosnoot
12sa 15 dk
Rogge flatbreads
Değerlendirme yok
Indiase mosterd
Değerlendirme yok
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24sa 30 dk
Yoghurt met appel en bosbessen
12sa 40 dk
Gozleme
1sa 40 dk