Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g d'huile d'olive
- 600 g d'échine de porc, désossée, en cubes (2 cm)
-
15
g de gingembre frais, finement coupé
or 5 g de gingembre moulu - 2 g de mélange quatre-épices
- 25 g de sauce soja
- 100 g de caramel liquide maison (voir conseil)
- 2 c. à soupe de persil plat frais, ciselé
- 40 - 50 g de pistaches décortiquées, non salées, grossièrement concassées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2347.3 kJ / 562.8 kcal
- Protein
- 30 g
- Carbohydrates
- 28 g
- Fat
- 36.8 g
- Saturated Fat
- 10.3 g
- Fibre
- 1.5 g
- Sodium
- 463.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Mousse au chocolat
3 godz. 20 min
Osso-buco cuisson lente
1 godz. 50 min
Bœuf bourguignon
2h
Röstis de légumes racines
50 min
Riz au lait au chocolat
1h 5min
Jambalaya au chorizo, crevettes et mangue
3h
Caramel liquide
25 min
Crème anglaise
15 Min
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4h
Sauce caramel vanille bourbon
40 min
Porc au caramel
45 Min
Curry de poulet Thaï rapide
40 min