Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 750 g de vin rouge
-
100
g de Porto
or 100 g d'eau - 250 g d'eau
- 350 g de sucre en poudre
- 2 bâtons de cannelle
- 2 anis étoilés
- 2 morceaux de zeste d'orange (1 x 3-4 cm)
- 4 poires (180 g env. chacune), pelées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2645 kJ / 631 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 116 g
- Fat
- 0 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 6 g
- Sodium
- 12 mg
In Collections
Alternative recipes
Asperges et pommes de terre à la sauce hollandaise au yogourt
45 min
Mousse à la truite
5 dk
Houmous de betterave rouge
10 dk
Noix de Saint-Jacques vapeur à la purée de chou-fleur et de truffe
35 min
Gelée de groseille
50 min
Pesto de basilic
10 dk
Oeufs à la sauce aux herbes et biscuits de Pâques
50 min
Filets de saumon au sarrasin et aux asperges
40 min
Mayonnaise à l'avocat
15 dk
Confiture de fraises, rhubarbe et vanille
45 min
Poêlée de légumes verts
10 dk
Beurre aux herbes
5 dk