Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 750 g de vin rouge
-
100
g de Porto
or 100 g d'eau - 250 g d'eau
- 350 g de sucre en poudre
- 2 bâtons de cannelle
- 2 anis étoilés
- 2 morceaux de zeste d'orange (1 x 3-4 cm)
- 4 poires (180 g env. chacune), pelées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2645 kJ / 631 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 116 g
- Fat
- 0 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 6 g
- Sodium
- 12 mg
In Collections
Alternative recipes
Lemon curd
20 min
Mousse au chocolat à l'orange
2h 20min
Sabayon classique
15min
Sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis
No ratings
Rouleaux de rosbif fourrés à la mozzarella et à la tomate
2h 30 min
Poires pochées au miel, sauce au chocolat et crumble aux noix
2 godz. 10 min
Tarte à la rhubarbe
55min
Sauce béarnaise
20 min
Soupe d'asperges au citron
55min
Sabayon
15min
Rissoler 200 g de poireaux
20 min
Soupe aux asperges et à l'aneth
25 min