Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- le jus d'un citron jaune
- 30 g de basilic frais
- 2 feuilles de menthe fraîche
- 150 g de sucre en poudre
- 500 g d'eau
- 100 g de fraises, préalablement congelées
- 1 blanc d'œuf
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 453 kJ / 107 kcal
- Protein
- 0.3 g
- Carbohydrates
- 25.8 g
- Fat
- 0.2 g
- Fibre
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Sorbet à l'orange
12h
Gaspacho de betterave
10min
Saint-jacques à la compotée de fenouil et coriandre
40 Min
Glace au parmesan
12h
Gaspacho de melon
10min
Meringues au citron vert et sorbet pomme-kiwi
3 Std. 30 Min
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30 Min
Gaspacho de tomate à la framboise
15 min
Soupe de melon au basilic
2h 15 min
Gaspacho melon, concombre, menthe, thé et gingembre
25 min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 Std.
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2h 30min