Devices & Accessories
Glühwein
Prep. 5 min
Total 15 min
6 porties
Ingredients
-
bruine suiker50 g
-
water200 g
-
sinaasappelzeste (ong. 5 x 1,5 cm)3 stukken
-
sinaasappelsap (ong. 1 sinaasappel)60 g
-
kaneelstokjes en iets meer om op te dienen2
-
kruidnagels6
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
kardemompeulen verpletterd2
-
steranijsjes2
-
cider750 g
-
sinaasappel in schijfjes, om op te dienen1
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
13.2 mg
Protein
0.5 g
Calories
375 kJ /
89 kcal
Fat
0.2 g
Fibre
1.7 g
Saturated Fat
0 g
Carbohydrates
21 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Feesttafel
11 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Appel Pinda Rolls
No ratings
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
No ratings
Vegetarische chili
35 min
Fatayer met kaas en munt
2 h
Vegan cheeseburgers
10 h
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
No ratings
Sous-vide rode bieten met de Peeler
No ratings
Brioche
5 h
Papaya'péro
30 min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
No ratings
Gozleme
1 h 40 min
Gazpacho
1 h 15 min