Devices & Accessories
Vanillesaus (crème anglaise)
Prep. 5 min
Total 10 min
4 porties
Ingredients
-
melk300 g
-
eierdooiers4
-
zout (optional)1 snuifje
-
suiker50 g
-
vanillestokje½
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
6 g
Calories
706 kJ /
169 kcal
Fat
9 g
Fibre
0 g
Carbohydrates
16 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Het basiskookboek
174 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Rendang met Gele Kleefrijst
2 h 45 min
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
No ratings
Hugo spritz
25 h 10 min
Tarbot in champagnesaus
No ratings
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
No ratings
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
No ratings
Lemon curd
20 min
Lamsspiesjes
No ratings
Aardappelmuizen
No ratings
Pulled Pork
No ratings
Crème anglaise
15 min
Rundergoulash met deegballetjes
1 h 30 min