Devices & Accessories
Brioche
Prep. 20 min
Total 5 h
16 sneetjes
Ingredients
-
melk20 g
-
2 tl gedroogde gist, verkruimeldverse gist verkruimeld20 g
-
broodmeel plus iets extra voor het bestuiven350 g
-
eieren4
-
suiker60 - 100 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken gesneden170 g
-
boter om in te vetten
-
eierdooier licht geklopt, voor het glaceren1
Difficulty
medium
Nutrition per 1 sneetje
Protein
5 g
Calories
836 kJ /
200 kcal
Fat
11 g
Fibre
1 g
Carbohydrates
20 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Het basiskookboek
174 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Speltbrood
No ratings
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
No ratings
Duitse brunch
1 h 15 min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
No ratings
Melkbrood
2 h 20 min
Glühwein
15 min
Verse pasta zonder eieren
No ratings
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 h
Abrikozenlikeur
30 min
Vleesballetjes met parelrijst
No ratings
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
No ratings
Basisrecept Brood
3 h