Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1430 g d'eau
- 5 g de sucre en poudre
- 5 g de levure boulangère fraîche
- 40 g de lait
-
400
g de farine manitoba, et un peu pour le plan de travail
or de farine de blé (T 45) - 40 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour la finition
- 10 g de sel
- fleur de sel, pour la finition
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 521.3 kJ / 123.2 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Carbohydrates
- 19.8 g
- Fat
- 3.4 g
- Saturated Fat
- 0.5 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 261.1 mg
Alternative recipes
Dinner rolls anglais
3h 35min
Onigiris au saumon, wasabi et shiso
1h
Brioches italiennes
3sa 15 dk
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min
Pains au yaourt orientaux
55 min
Gressins italiens
1 godz. 55 min
Crêpes chinoises aux œufs et oignons
35 min
Petits pains au lait
1 godz. 45 min
Petits pains lapin au cœur de fromage fondant
45 min
Corn dog
25 min
Hot dog au bœuf haché et sauce barbecue
3 godz. 45 min
Crispy potatoes
50 min