Compatible versions
Biscuits au chocolat et à l'orange sans gluten (métrique)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 225 g de farine d'amande
- 115 g de sucre roux
- ¼ c. à thé de sel
- 1 orange, zeste seulement (optional)
- 85 g de beurre doux tempéré en morceaux
- 2 oeufs de gros calibre
- ¼ c. à thé d'eau de fleur d'oranger
glaçage
- 140 g de chocolat noir 72% de cacao
- 60 g de beurre doux
- écorce d'orange confite, pour décorer
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 916 kJ / 219 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 17 g
- Saturated Fat
- 7 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 45 mg
Alternative recipes
Mousse de fruits rouges (TM6 Metric)
10min
Gâteau Aloha aux carottes
1 godz. 20 min
Sorbet aux fruits (TM6 Metric)
5 min
Pâte à pizza (TM5/6 Metric)
1 Std.
Muffins aux carottes et noix
45 min
Confiture d’amélanches
35 Min
Risotto au parmesan (TM6 Métrique)
30 Min
Gâteau de maïs avec sauce au lait de poule (Anna) Métrique
1 godz. 20 min
Clafoutis aux petits fruits (Anna) Métrique
1 Std. 35 Min
Pesto de basilic (TM5/6 Metric)
10min
Pizza alla marinara
1 Std. 35 Min
Focaccia aromatisé aux flocons de sel de mer (TM5/6 Metric)
1 godz. 40 min