Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 65 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 250 g de farine de blé
- 50 g de beurre pommade
- 100 g d'œufs battus (2 œufs env. 90 g pour la pâte et 10 g pour la dorure)
- 1 pincée de sel
La crème
- 120 g de sucre en poudre
- 100 g de blancs d'œufs
- 250 g de beurre
- 5 g de rhum blanc
- sucre glace, pour la finition
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1634.7 kJ / 392.8 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Carbohydrates
- 31.2 g
- Fat
- 26.4 g
- Saturated Fat
- 17.1 g
- Fibre
- 1.3 g
- Sodium
- 90.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Ficelles picardes
2h
Sauce au fromage
20 Min
Brioche suisse chocolat-speculoos
3h 35min
Galette des rois pomme-cannelle
3h
Macarons à la fraise
2h 30min
Religieuse au café
4h 40min
Sauce fromagère
30 Min
Rouleaux de crabe et coriandre
1h
Minitartelettes rhubarbe-framboise meringuées
2h
Soupe de tomate aux vermicelles
30 Min
Gaufres de Liège
1h 30min
Tarte au libouli
2h 45min