Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le sablé
- 65 g de sucre en poudre
- 200 g de farine de blé
- 170 g de beurre, coupé en morceaux
Le caramel salé
- 250 g de sucre en poudre
- 1030 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron (voir "Conseil(s)")
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- ¼ - ½ c. à café de sel
- 1 c. à soupe de vinaigre
- 200 g de chocolat noir de couverture, détaillé en morceaux
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 624 kJ / 149 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 15 g
- Fat
- 9 g
- Fibre
- 0.8 g
In Collections
Alternative recipes
Pâte de speculoos
10 Min
Brownies caramel beurre salé et noix de pécan
2 Std. 30 Min
Crème anglaise Mode Sauce
15 Min
Caramel liquide
25 Min
Tarte chocolat caramel
2 Std. 15 Min
Macarons coco-chocolat blanc
5 Std. 5 Min
Bouchées caramel-chocolat
4 Std. 45 Min
Sauce au caramel
1 Std. 30 Min
Brookie
1 Std.
Nougatine aux cacahuètes
1 Std. 30 Min
Roses des sables
50 Min
Brownies au caramel
1 Std. 20 Min