Devices & Accessories
Worstmummies
Prep. 35 min
Total 1 h 10 min
48 porties
Ingredients
-
water510 g
-
12 - 16 Frankfurter worsten, in stukken van 5-7 cmrauwe varkensworstjes48
-
ei lichtjes opgeklopt1
-
melk2 tl
-
bladerdeeg510 g
-
mosterd om te garneren
-
ketchup of dipsaus, om te serveren
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
2 g
Calories
406 kJ /
97 kcal
Fat
8 g
Fibre
0 g
Carbohydrates
5 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Halloween
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Geraardbergse Mattentaarten
1 h
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
No ratings
Hugo spritz
25 h 10 min
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 h 30 min
Aardbeien- en chocoladetaart
3 h
Snel bladerdeeg
1 h 20 min
Citroenkoekjes
No ratings
Penne met mosselen
1 h 5 min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40 min
Marsepein halve maan koekjes
30 min
Pistache Moelleux
30 min
Vanillesaus (crème anglaise)
10 min