Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 200 g de farine de blé
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 70 g d'eau froide
- 1 pincée de sel
Le caramel
- 150 g de sucre en poudre
- 70 g de beurre, froid, coupé en morceaux
- 1030 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 4 pommes à cuire
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1215 kJ / 290 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 15 g
- Saturated Fat
- 9 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 41 mg
In Collections
Alternative recipes
Galette des Rois express
50 min
Pâte sablée
1 Std. 25 Min
Tarte Tatin
1 godz.
Crumble pomme-cannelle
45 Min
Gâteau tatin aux pommes caramélisées
3h 35min
Tarte Tatin aux pommes et caramel aux cacahuètes
1h 5 min
Crumble pomme-kiwi
45 Min
Galettes complètes
45 Min
Pâté aux prunes
1 godz.
Clafoutis aux prunes
1 Std. 15 Min
Tourte aux pommes et fruits rouges
3u. 25min
Tartelette fine aux pommes et glace vin rouge et épices
4 Std.