Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
TM6

Sous-vide varkenskotelet en appelsalade

4.5 (2 ratings)

Ingredients

  • 200 g uien, in stukken
  • 1 tl zout, en iets meer om af te kruiden
  • 20 g verse dille
  • 20 g verse peterseliebladeren
  • 40 g ciderazijn
  • 80 g graanmosterd
  • 3 varkenskoteletten (ong. 180 g / stuk - 1,5 cm dik)
  • 1300 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
  • 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
  • 40 g crème fraîche, 15% v.g
  • gemalen peper, volgens eigen smaak
  • 80 g knolselderij, geschild
  • 2 groene appels
  • 150 g witloof
  • 1 el zonnebloemolie

Nutrition
per 1 portie
Calories
1857 kJ / 443 kcal
Protein
37 g
Carbohydrates
25 g
Fat
19 g
Saturated Fat
5 g
Fibre
6.5 g
Sodium
488 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes