Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 140 g de sucre
-
500
g de fruits rouges surgelés variés
or 500 g de fruit surgelé variés -
10 - 30
g de jus de citron vert, au goût
or 10 - 30 g de jus de citron, au goût -
2
blancs d'œufs, pasteurisés (voir Conseil)
or 2 blancs d'œufs pasteurisés liquides - 100 g de fruits rouges frais variés, pour la finition
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 476.6 kJ / 113.9 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Carbohydrates
- 28.4 g
- Fat
- 0.2 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 1.8 g
- Sodium
- 11.9 mg
Alternative recipes
Trempette chaude aux épinards et artichauts
20 min
Salade de brocolis avec poivrons rouges et noix de pin (TM5/6 Metric)
10min
Crème dessert à l’érable
20 min
Sauce aux canneberges faible en glucides
20 min
Salade de chou
10min
Gruau à l'érable avec pommes et bleuets
20 min
Limonade maison (TM5/6 Metric)
10min
Mousse au chocolat et à la framboise
10min
Pâté chinois
1 Std. 30 Min
Cari de Poulet Parfumé (Métrique)
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Risotto au parmesan (TM6 Métrique)
30 Min
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