Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu plus pour graisser
- 220 g d'eau, à température ambiante
- 1 c. à thé de sucre
-
2
c. à thé de levure sèche active
or 2 c. à thé de levure instantanée sèche - 395 g de farine tout usage
- 1 c. à thé de sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1812.3 kJ / 433.2 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Carbohydrates
- 73.4 g
- Fat
- 9.3 g
- Saturated Fat
- 1.4 g
- Fibre
- 2.9 g
- Sodium
- 586.7 mg
Alternative recipes
Pain artisanal (Betty) Métrique
4 godz. 35 min
Pain au lait (TM5/6 Metric)
2 godz. 20 min
Sorbet aux fruits (TM6 Metric)
5 min
Soupe aux pois
2 godz. 10 min
Riz confetti
45 min
Limonade maison (TM5/6 Metric)
10min
Pâte à tarte traditionnelle
15 min
Shortcake canadien aux fraises
30 min
Saumon, sauce hollandaise au citron avec asperges et riz (Métrique)
45 min
Biscuits chocolatés au beurre
1h
Pain blanc de Terre-Neuve et toutons (pains frits)
4h 40 min
Focaccia aromatisé aux flocons de sel de mer (TM5/6 Metric)
1hod. 40min