Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu plus pour graisser
- 220 g d'eau, à température ambiante
- 1 c. à thé de sucre
-
2
c. à thé de levure sèche active
or 2 c. à thé de levure instantanée sèche - 395 g de farine tout usage
- 1 c. à thé de sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1812.3 kJ / 433.2 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Carbohydrates
- 73.4 g
- Fat
- 9.3 g
- Saturated Fat
- 1.4 g
- Fibre
- 2.9 g
- Sodium
- 586.7 mg
Alternative recipes
Pâte à tarte traditionnelle
15 Min
Tarte au sucre
45 Min
Biscuits au pain d'épice au chocolat (métrique)
2h 15min
Biscuits chocolatés au beurre
1 Std.
Saumon, sauce hollandaise au citron avec asperges et riz (Métrique)
45 Min
Pain artisanal (Betty) Métrique
4h 35 min
Petits pains mantou et potage de courge musquée (TM6 Metric)
55 Min
Sorbet aux fruits (TM6 Metric)
5min
Mousse de fruits rouges (TM6 Metric)
10min
Risotto au parmesan (TM6 Métrique)
30 Min
Pain au lait (TM5/6 Metric)
2h 20min
Limonade maison (TM5/6 Metric)
10min