Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de farine et un peu plus pour fariner (voir conseil)
- 325 g d'eau
- 25 g d'huile d'olive
- 1 ½ c. à café de sel
- ¼ de c. à café de levure boulangère sèche
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2064 kJ / 488 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 88 g
- Fat
- 8 g
Alternative recipes
Pères Noël en pâte
2 Std. 10 Min
Pain toupie rapide
40 min
Tresse au beurre à 6 brins
2 godz. 35 min
Vinaigrette citronnée
5 Min
Sauce barbecue aux oignons doux et à l'érable
30min
Cake à l’orange imbibé
1 godz. 30 min
Dessert au yaourt et citron
3h 15min
Sirop de thé glacé
30min
Pain de mie
3 godz.
Petits pains aux fruits
3 Std. 5 Min
Truffes au moka
30min
Pâte de base pour pain
24 Std. 30 Min