Devices & Accessories
Abricots vapeur (300-500 g)
Prep. 10 min
Total 20 min
300 g
Ingredients
-
500 g d'eau
-
300 - 400 g d'abricots frais coupés en deux
Difficulty
easy
Nutrition per 100 g
Sodium
2 mg
Protein
1 g
Calories
193 kJ /
46 kcal
Fat
0 g
Fibre
1.5 g
Saturated Fat
0 g
Carbohydrates
8 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Cuisson vapeur - Fruits
18 Recipes
France
France
You might also like...
Bulbes de fenouil en quartiers vapeur (200-400 g)
25 min
Prunes vapeur
25 min
Pêches vapeur
20 min
Abricots vapeur
20 min
Pommes vapeur
25 min
Ananas vapeur (200-400 g)
15 min
Prunes vapeur (200-400 g)
20 min
Pêches vapeur (300-450 g)
15 min
Champignons de Paris entiers vapeur (100-300 g)
15 min
Poivron vapeur (100-300 g)
15 min
Navets vapeur (200-600 g)
30 min
Compote d'abricots et petits boudoirs
50 min