Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de haricots rouges en conserve, égouttés et rincés
- 1 - 2 gousses d'ail
- 1 - 2 piments oiseaux séchés, épépinés et émiettés
- du sel
- du poivre moulu
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 - 2 c. à soupe d'eau
- coriandre fraîche
-
1
pincée de piment en poudre
or 1 pincée de paprika
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 531 kJ / 127 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 6 g
Alternative recipes
Dip de feta et de poivron (ktipiti grec)
20 Min
Houmous de courgette
10 Min
Houmous de carotte
25 Min
Tartinade de tomates séchées
10 Min
Tartinade de lentilles corail aux noix
15 Min
Tartinade de lentilles à l'indienne
30 Min
Tartinade poivron-pomme
25 Min
Houmous de haricots blancs et noix de cajou
15 Min
Houmous de petits pois
55min
Tartinade aux champignons
30 Min
Tartinade de petits pois aux amandes
20 Min
Tartinade à l'italienne de haricots blancs
10 Min