Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g de fraises, équeutées et coupées en quatre
- 400 g de rhubarbe (250 g en morceaux et 150 g en tronçons (2cm))
- 280 g de sucre en poudre
- le jus d'1/2 citron jaune
- 2 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 500 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 935 kJ / 223 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 49 g
- Fat
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Sorbet fraise, myrtille et chocolat blanc
6u. 25min
Fontainebleau et coulis de fraises
5 Std. 10 Min
Glace pêche-fraise
15 min
Glace à la fraise sans crème
12 godz.
Sorbet banane et citron vert
10 min
Sorbet fraise-banane
5 min
Glace aux fruits allégée
5 min
Glace à la verveine et coulis de framboises
16 godz. 30 min
Sorbet fraise-coquelicot
10 min
Sorbet rhubarbe-fraise
10 min
Glace au litchi, coulis de framboise
6h 20min
Sorbet à la fraise
12 godz.