Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
-
1
citron, de préférence non traité, uniquement le jus fraîchement pressé
or 20 g de vinaigre de vin rouge - ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir, moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 473 kJ / 113 kcal
- Protein
- 0 g
- Carbohydrates
- 0.1 g
- Fat
- 12.5 g
In Collections
Alternative recipes
Salade de concombre et vinaigrette à l’aneth
No ratings
Sauce à l’ail
15 Min
Sauce cocktail
5min
Sauce à l'ail
10 dk
Sauce à salade moutarde-balsamique
10 dk
Guacamole
5min
Rouleaux impériaux (nems)
30 Min
Penne lisce à la sauce tomate et radicchio
40 Min
Tagliatelle fraîches aux cèpes
1 Std.
Vinaigrette à la moutarde et à l'aneth
5min
Oignons et ail sautés
No ratings
Champignons sautés à feu vif aux poivrons
25 Min