Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pâte
- 600 g de farine de blé et un peu plus pour le plan de travail
- 300 g d'eau
- 1 cube de levure boulangère fraîche (40 g)
- ½ c. à café de sucre
- 2 c. à café de sel
- 50 g d'huile végétale
Beurre aux herbes
- 1 gousse d'ail
- 1 oignon, coupé en deux
- 3 branches de persil frais, effeuillé
- 3 brins de basilic frais, effeuillé
- 100 g de beurre, mou coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1183 kJ / 283 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 38 g
- Fat
- 12 g
- Fibre
- 2.5 g
Alternative recipes
Caramels au beurre salé
1u. 45min
Focaccia aux tomates
40 Min
Crème glacée aux fruits
5min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 Min
Caramels à la crème
2h
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Tresse bernoise
1u. 45min
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Gâteau à la crème
45 Min
Macaronis du chalet
45 Min
Focaccia au romarin
2 Std. 30 Min