Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
150 - 200
g de haricots verts frais
or 150 - 200 g de pois gourmands - 2 brins de thym frais
- ½ c. à soupe d'huile d'olive
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1850 g d'eau
- 30 g jus de citron (½ citron)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 2.8 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Poireaux vinaigrette au miso
35 Min
Asperges et œufs pochés sous-vide
1 Std. 20 Min
Poireaux en vinaigrette de betterave
35 Min
Fond d'artichaut à la framboise
1 Std. 10 Min
Ratatouille provençale
1 Std.
Fagots de haricots verts, pommes de terre vapeur et beurre au thym
50 min
Poisson vapeur, salade de quinoa et tomate
1 Std.
Carottes râpées à ma façon
20 min
Carottes vapeur (200-500 g), en rondelles
30 Min
Epinards à la crème
25 Min
Haricots verts vapeur (200-300 g)
25 Min
Chou-fleur vapeur
20 min