Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g de pommes pelées, épépinées et coupées en morceaux
- 50 g d'eau
- 2 sachets de sucre vanillé (15 g)
- 5 g de levure boulangère fraîche
- 130 g de lait
- 20 g de sucre en poudre
- 270 g de farine de blé, type 45
- 4 jaunes d'œufs
- 40 g de beurre, coupé en dés à température ambiante
- le zeste d'un citron jaune, râpé
- 5 g de sel
- farine de blé, pour fariner
- 1 l d'huile de friture (arachide ou tournesol)
- sucre glace
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 405 kJ / 96 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 14 g
- Fat
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Beignets fourrés chocolat ou confiture
6h
Streusel
2 Std.
Beignets aux pommes
1h 20min
Cuisses de dames
1h 35 min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2 godz. 45 min
Strudel à la pomme
1 godz. 45 min
Christmas puddings
7 godz.
Linzer torte
2 Std.
Beignets à la confiture de framboises
3 Std. 40 Min
Kouglof
3h 20min
Beignets au four
2 Std.
Kougelhopf
2 Std. 55 Min