Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 aubergines, coupées en deux
- 40 g d'huile d'olive
- 60 g d'échalotes
- 150 g de poivron rouge, détaillé en cubes
- 200 g de tomates, coupées en morceaux
- 300 g de restes de viande cuite, coupés en petits morceaux ou effilochés
- 2 c. à soupe d'herbes aromatiques fraîches (persil, coriandre, cerfeuil...)
- 30 g de parmesan râpé
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1514.5 kJ / 363.8 kcal
- Protein
- 26.3 g
- Carbohydrates
- 14.8 g
- Fat
- 19.5 g
- Saturated Fat
- 5.3 g
- Fibre
- 11 g
- Sodium
- 76 mg
In Collections
Alternative recipes
Petites quiches aux courgettes
1h 10min
Gratin d'aubergines et de tomates
2h 30 min
Courgettes farcies au canard
1 godz. 5 min
Moussaka
1h 40min
Quiche aux courgettes et coriandre en filo
40min
Aubergines farcies aux chipolatas
1h 10min
Légumes farcis à la feta et à la viande hachée
1h 20 min
Aubergines à la bonifacienne
2h
Gratin d'aubergines à l'italienne
1h 20 min
Gratin d'aubergine au parmesan
1h 30min
Ratatouille provençale
1h
Aubergine farcie
1 godz. 5 min