Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 aubergines, coupées en deux
- 40 g d'huile d'olive
- 60 g d'échalotes
- 150 g de poivron rouge, détaillé en cubes
- 200 g de tomates, coupées en morceaux
- 300 g de restes de viande cuite, coupés en petits morceaux ou effilochés
- 2 c. à soupe d'herbes aromatiques fraîches (persil, coriandre, cerfeuil...)
- 30 g de parmesan râpé
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1514.5 kJ / 363.8 kcal
- Protein
- 26.3 g
- Carbohydrates
- 14.8 g
- Fat
- 19.5 g
- Saturated Fat
- 5.3 g
- Fibre
- 11 g
- Sodium
- 76 mg
In Collections
Alternative recipes
Gratin d'aubergines et de tomates
2h 30min
Légumes farcis à la feta et à la viande hachée
1 godz. 20 min
Aubergines farcies aux chipolatas
1 Std. 10 Min
Gratin d'aubergines à l'italienne
1 godz. 20 min
Courgette ronde farcie de brandade
1 Std. 25 Min
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1 godz. 20 min
Aubergines à la bonifacienne
2h
Courgettes farcies à l'orientale
55 min
Moussaka
1h 40min
Courgettes farcies aux herbes de Provence
1 Std. 10 Min
Gratin d'aubergine au parmesan
1h 30min
Aubergine farcie
1h 5min