Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Génoise
- 4 blancs d'œufs
- 80 g de sucre
- orange
- 4 jaunes d'œufs
- 1 pincée de sel
- 2 c. à soupe d'eau, chaude
- 80 g de farine
Garniture
- 100 g de sucre
- 200 g de chocolat noir, en morceaux
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 150 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1938 kJ / 464 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 40 g
- Fat
- 30 g
In Collections
Alternative recipes
Confiture d'abricot pour les provisions
55 dk
Tarte aux abricots
1ωρ. 10 λεπτ.
Gâteau choco-coco
40 Min
Muffins au chocolat
45 Min
Crème brûlée
4h 50min
Gâteau à la crème
45 Min
Bûche au chocolat et à l'orange
3h 45min
Forêt noire
2 Std. 30 Min
Charlotte au chocolat et à la banane
No ratings
Sablés au chocolat
1 Std. 30 Min
Sablés viennois au chocolat
50 Min
Moelleux au chocolat
1 Std. 15 Min