Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Génoise
- 4 blancs d'œufs
- 80 g de sucre
- orange
- 4 jaunes d'œufs
- 1 pincée de sel
- 2 c. à soupe d'eau, chaude
- 80 g de farine
Garniture
- 100 g de sucre
- 200 g de chocolat noir, en morceaux
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 150 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1938 kJ / 464 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 40 g
- Fat
- 30 g
In Collections
Alternative recipes
Génoise
1 Std. 50 Min
Sablés viennois au chocolat
50 Min
Gâteau en forme de chiffres pour les 50 ans de Thermomix®
5hod.
Muffins au chocolat
45 min
Crème pâtissière
15 min
Crème brûlée
4 Std. 50 Min
Sauce béchamel
15 min
Biscuits aux amandes
40 Min
Croquant au chocolat
15 Std.
Pavé au chocolat épicé
12h
Cake au chocolat et gingembre confit
1 Std. 30 Min
Moelleux au chocolat
1 Std. 15 Min