Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 c. à café de beurre, pour le moule
- 500 g de sucre
- 300 g d'amandes, entières, décortiquées
- le zeste de citron, bio, uniquement le zeste finement râpé et 3 c. à soupe de jus
- 300 g de carottes, pelées, coupées en rondelles (3 cm)
- 4 œufs
- 80 g de farine
- 1 sachet de poudre à lever (15 g)
- 1 pincée de sel
- 12 carottes en massepain
- Nutrition
- per 1 morceau/part
- Calories
- 1508 kJ / 360 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 64 g
- Fat
- 8 g
Alternative recipes
Tresse bernoise
1 godz. 45 min
Cuchaule
2sa 30 dk
Cake aux branches
1h 10min
Milanais
3h
Gâteau choco-coco
40 min
Mousse au thon
5 dk
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Focaccia aux tomates
40 min
Cake aux baies
1h 15 min
Ragoût de bœuf
1 godz. 50 min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min
Cake tyrolien automnal
1h 20min