Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 gousses d'ail
- 400 g de gruyère, in Stücken (3 cm)
- 400 g de vacherin fribourgeois, in Stücken (3 cm)
- 2 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 200 g de vin blanc, sec
- 15 g de kirsch, nach Belieben
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
- 1 pincée de noix de muscade, fraîchement moulue
- 1 pincée de paprika doux, gemahlen
- 700 g de pain blanc, in Würfeln (3 cm)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 5393 kJ / 1291 kcal
- Protein
- 71 g
- Carbohydrates
- 91 g
- Fat
- 65 g
In Collections
Alternative recipes
Risotto à la tomate et burrata
30 min
Tartines à la salade d’œufs
15 min
Soupe de maïs et saucisses de Vienne
25 min
Mousse au thon
5 Min
Variations autour du beurre - beurre aux herbes
5 Min
Boulettes sur purée Parmentier
1 godz.
Sirop de thé froid
25 min
Tresse bernoise
1h 45min
Fondue au fromage
20 min
Salade de cervelas au fromage
10 min
Toasts à l'ail
15 min
Focaccia aux oignons
2ωρ. 20 λεπτ.