Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
-
500
g d'abricots frais, bien mûrs
or 400 g d'abricots surgelés - 40 g de miel d'acacia
- 60 g d'eau
Le jour même
- 1 blanc d'œuf
- 30 g de pistaches, décortiquées et non salées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 568 kJ / 136 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 19 g
- Fat
- 4 g
Alternative recipes
Glace rhum raisins
12h
Confiture abricot-amande à la rose
6h 45min
Sorbet framboise, citron vert et romarin
3 Std. 15 Min
Glace à l'abricot
6 godz. 15 min
Menu petit prix - Glace à la pêche et au basilic
10 godz. 15 min
Sorbet mangue-gingembre, gambas et tuile au sésame
1h 5min
Sorbet cerise et lait de coco
3 Std. 15 Min
Sorbet framboise-girofle
12h
Parfait melon-menthe
10 Min
Sorbet au limoncello
3u. 10min
Sorbet à l'abricot
10 Min
Sorbet à la fraise
12h