Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g d'aneth fraîche
- 2 c. à café de levure déshydratée (8 g)
- 150 g d'eau
- 100 g d'huile d'olive, et plus pour graisser
- 350 g de farine de pain, et plus pour parsemer
- 200 g de feta, en morceaux
- Nutrition
- per 1 morceau/part
- Calories
- 1491 kJ / 356 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 33 g
- Fat
- 20 g
- Fibre
- 1.9 g
In Collections
Alternative recipes
Sabayon classique
15min
Baba ganoush au potiron
35min
Burgers de dinde
1 Std. 25 Min
Pizza à la crème de potiron, mozzarella fumée et bacon
3h 50min
Biscuits au beurre
50 Min
Lasagne de courgette et jambon blanc
1 Std. 5 Min
Tartelette sans cuisson, saumon et aneth
1 Std. 15 Min
Tagliatelle aux cèpes
1 Std.
Crackers au fromage
2 Std. 30 Min
Tranche de meringue façon crumble aux pommes
2h
Bolognaise au soja
40min
Conchiglie à la sauce tomate fraîche et au fromage de chèvre
45 Min