Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g de chocolat fondant, en petits morceaux ou en callets
- 6 oeufs, de taille moyenne
- 160 g de sucre
- 700 g de lait entier
- 50 g de poudre de cacao
- 4 tranches de brioche, vieilles d'un jour, coupées en deux
- 50 g de raisins
- 4 tranches de brioche, vieux d'un jour, coupé en deux
- 2 c. à soupe de sucre
- de la crème, pour servir
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1862 kJ / 445 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 68 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 5 g
In Collections
Alternative recipes
Gâteau d'avoine et de fruits secs à la vapeur
No ratings
Gin fizz à la rhubarbe et au gingembre
No ratings
Chouettes au fromage
No ratings
Galette des rois aux poires et aux raisins
1 godz. 50 min
Punch canneberge et sureau
No ratings
Strudel aux pommes
1sa 45 dk
Margarita aux canneberges
5 Min
Gâteau triple chocolat
2 Std. 30 Min
Puddings au chocolat sans farine
No ratings
Flatbread 4 fromages à partager
40 min
Vinaigrette aux herbes
15 min
Assaisonnement Taco
5 Min