Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
10
g d'huile végétale
or 10 g d'huile d'olive - 10 g de beurre, doux ou demi-sel
- 250 g d'échalote, coupées en deux dans la longueur
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1061 kJ / 254 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 22 g
- Saturated Fat
- 7 g
- Fibre
- 3.5 g
- Sodium
- 27 mg
In Collections
Alternative recipes
Sauce au poivre vert
20 min
Lemon curd
20 min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 min
Steaks sauce au parmesan poivrée et pommes de terre au roquefort
50min
Caraméliser 200 g d'oignons
40 min.
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Rissoler 250 g d'échalotes
No ratings
Boulettes de viande à la sauce tomate
3h 40min
Sauce béarnaise
20 min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20 min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Mayonnaise
5 Min