Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
240
g de pois chiches en boîte, égouttés
or 240 g de pois chiches, cuits, égouttés - 510 g d'eau
-
25
g de levure fraîche
or 1 sachet de levure sèche - 150 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour badigeonner
- 900 g de farine
- 150 g de pancetta, en dés
- 1 c. à café de sel, selon les goûts
- 1 brin de romarin, frais, lavé et séché
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 41 g
- Fat
- 12 g
In Collections
Alternative recipes
Sbrinz râpé
5min
Curry de lentilles
50 Min
Hamburger et coleslaw
40 Min
Green Smoothie
5min
Blinis aux pois chiches et aux tomates
30 Min
Barres au sésame
30 Min
Chou-fleur et lentilles au curry
45 Min
Légumes asiatiques à l'aigre-doux
25 Min
Focaccia croustillante
2h 10min
Pizza aux épinards et fromage de brebis
1 Std. 10 Min
Ragoût de pois chiches aux légumes et au chorizo
45 Min
Jus détox pomme et poire
10min