Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 340 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 280 g d'eau, et un peu pour badigeonner le pain
- 3 c. à soupe de miel
- 300 g de farine d'orge
- 1 c. à café de sel
- 60 g d'huile d'olive
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1233.5 kJ / 292.3 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Carbohydrates
- 48.3 g
- Fat
- 7.1 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Oeufs de pâques en chocolat
13h
Choco-praliné abricot (Rodolphe GROIZARD - La Mare aux Oiseaux)
24 godz.
Légumes secs moulus
5min
Brioche aux oranges confites et ganache au chocolat
4h 15min
Le pain bénit
2 Std. 30 Min
Pain d'épices de Noël (Pologne)
1sa 25 dk
Petits chocolats à la liqueur
3 Std. 10 Min
Brioche à la fleur d'oranger
5 Std.
Salade de potiron
10min
Pudding vapeur
1 Std.
Jalousie aux pommes
1sa 25 dk
Fougasse (Découverte)
1 Std.