Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 140 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 300 g de lard dégraissé, en tranches, détaillé en dés
- 40 g de sucre roux
- ¾ c. à café de poivre moulu
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 c. à café de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 c. à café de paprika doux en poudre
- 50 g de whisky
- 30 g de vinaigre balsamique
- 50 g de sirop d'érable
- 50 g de ketchup
- Nutrition
- per 1 bocal
- Calories
- 3153 kJ / 753 kcal
- Protein
- 25 g
- Carbohydrates
- 49 g
- Fat
- 43 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Terrine bressane
24h
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Chutney de poires
55min
Cacahuètes aux épices
40 min
Liqueur au café et à la cannelle
35min
Liqueur aux fruits rouges
25 Min
Sauce barbecue
25 Min
Terrine de volaille pistache-citron
24h
Rillettes de canard
2 godz. 30 min
Sucre à la fève tonka
5min
Pesto persan
10 Min
Liqueur kiba
30 min