Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 échalote, de petite taille
- 3 jaunes d'œufs
- 50 g de beurre,
- 60 g de vin pétillant, type vouvray
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 292.2 kJ / 70.8 kcal
- Protein
- 0.2 g
- Carbohydrates
- 0.5 g
- Fat
- 6.8 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Sabayon
15 Min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 min
Sauce béarnaise
20 Min
Glace au vinaigre balsamique, magret de canard fumé et tuile aux noisettes
3h
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35 Min
Velouté de cocos de Paimpol aux moules
1h
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2h
Crème d'huître
35 Min
Sabayon au citron
15 Min
Velouté de langoustines à la coriandre
1h
Bisque de crevettes à l'orange, bar aux herbes et purée de panais
1h 30min
Sauce beurre blanc
20 Min