Devices & Accessories
Mediterraanse gebakjes
Prep. 25 min
Total 1 h
6 stuks
Ingredients
-
boter om in te vetten
-
bladerdeeg uitgerold (ong. 24 x 40 cm)270 g
-
middelharde kaas in stukken (3 cm) (bv. Gruyère of Gouda)150 g
-
artisjokharten uit blik uitgelekt150 - 170 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt60 g
-
zure room, 20% vet200 g
-
eieren2
-
verse basilicumbladeren in fijne reepjes gesneden20
-
gedroogde oregano¼ tl
-
fijn zout¾ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Difficulty
medium
Nutrition per 1 stuk
Protein
14 g
Calories
1731 kJ /
414 kcal
Fat
30 g
Fibre
5.2 g
Carbohydrates
21 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Feestjes
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Ravioli Soep met Rundsvlees
No ratings
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35 min
Rabarber, gember en citroen risotto
No ratings
Kurkuma schillen
No ratings
Cheesecake likeur
10 min
Pekingeend
45 min
Krokante olijven
1 h 30 min
Karamelijs
No ratings
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1 h 5 min
Suikerpasta
1 h 10 min
Pizzarolletjes met worst
1 h 20 min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 min