![Mediterraanse gebakjes Mediterraanse gebakjes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/93194.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- boter, om in te vetten
- 270 g bladerdeeg, uitgerold (ong. 24 x 40 cm)
- 150 g middelharde kaas, in stukken (3 cm) (bv. Gruyère of Gouda)
- 150 - 170 g artisjokharten uit blik, uitgelekt
- 60 g gedroogde tomaten in olie, uitgelekt
- 200 g zure room, 20% vet
- 2 eieren
- 20 verse basilicumbladeren, in fijne reepjes gesneden
- ¼ tl gedroogde oregano
- ¾ tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- Nutrition
- per 1 stuk
- Calories
- 1731 kJ / 414 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 21 g
- Fat
- 30 g
- Fibre
- 5.2 g
In Collections
Alternative recipes
Amarant cacao balletjes
Keine Bewertungen
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Pindakaas en koekjesijs
Keine Bewertungen
Sangria
10 min
Pizza Margherita
2h 10 min
Worstmummies
Keine Bewertungen
Vegetarische kaasmuffins met hazelnoot
45 min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2h 50min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2h 30min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1 godz. 15 min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25 min
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
35 min