![Misosoep, sake zeevruchten en rijst Misosoep, sake zeevruchten en rijst](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/154389.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1440 g water
- 300 g witte kortkorrelige rijst (bv. sushirijst), gespoeld en uitgelekt
- 60 g Chinese kool, in stukken (2 cm)
- 100 g uien, in dunne ringetjes (2 mm)
- 40 g wortelen, in dunne reepjes (2 mm)
- 4 sneetjes kombu (ong. 2 cm elk) (optional)
- 10 - 12 grote rauwe garnalen, gepeld en darmkanaal verwijderd (ong. 170 g)
- 300 g schelpdieren, schalen geschraapt
- 250 g rauwe pijlinktvisringen
- 75 g Japanse sojasaus (zie tip)
- 60 g sake
- 1 tl zout
- 2 tl lichte sesamolie (10 g)
- 80 g misopasta
- 5 snuifjes wakame vlokken, gedroogd
- 200 g zijden tofu, in blokjes (1.5 cm) (optional)
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 2015 kJ / 478 kcal
- Protein
- 30 g
- Carbohydrates
- 71 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Pizza lahmacun a la Turk
1 Std.
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45 Min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 Std. 10 Min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
No ratings
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1 Std. 5 Min
Pulled pork burgers
No ratings
Sous-vide octopussalade
No ratings
Sous-vide miso aubergine
2h 45 min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55 min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 godz. 10 min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 Min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 Min