Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 orange non traitée
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 40 g d'armagnac
- 250 g d'eau
- 250 g de pruneaux dénoyautés
- 50 g de raisins secs de Corinthe
-
70
g de graisse de canard, et un peu pour le moule
or 70 g de beurre doux, et un peu pour le moule - 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1472.6 kJ / 350.9 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Carbohydrates
- 59.6 g
- Fat
- 10.1 g
- Fibre
- 3.4 g
In Collections
Alternative recipes
Meringue italienne
30 Min
Gâteau nantais
1 Std.
Croustade aux pommes
50 Min
Sabayon au citron
15min
Crème anglaise à l'orange
1 Std.
Pommes vapeur et sabayon au cidre
40min
Fenetra de Toulouse
1 Std. 30 Min
Crème d'amande aux raisins
1h 40 min
Tarte coco aux fraises
1 Std. 30 Min
Mousse de brebis au pamplemousse
4 Std.
Mousse meringuée au pamplemousse
12 godz.
Tarte à l'ananas
3 Std.