Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de cerneaux de noix
- 1 citron jaune non traité (zeste et jus)
- 20 g de sucre de canne
- 60 g de beurre doux
- 1 c. à soupe de miel liquide
- 4 pommes (380 g env.), détaillées en dés (2 cm env.)
- 30 g de raisins secs
- 6 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 60 g d'amandes en poudre
- 1 c. à soupe de sucre glace maison
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1278 kJ / 306 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Carbohydrates
- 26.4 g
- Fat
- 19.5 g
- Fibre
- 3.1 g
In Collections
Alternative recipes
Carrés gourmands aux abricots
3 Std.
Galette des Rois franc-comtoise
1 godz. 5 min
Clafoutis moelleux aux cerises
50min
Gâteau aux quetsches
45 dk
Clafoutis au fromage blanc, rhubarbe et safran
55 min
Tartelette orange-pistache
1h
Kougelhof cerise-pâte d'amande à la vapeur
1sa 30 dk
Amaretti aux abricots
30 dk
Strudel à la pomme
1sa 45 dk
Gâteau vapeur à l'orange
40min
Cheesecake à la vapeur
1sa 30 dk
Gâteau noix-café à la vapeur
1sa 15 dk