Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de cerneaux de noix
- 1 citron jaune non traité (zeste et jus)
- 20 g de sucre de canne
- 60 g de beurre doux
- 1 c. à soupe de miel liquide
- 4 pommes (380 g env.), détaillées en dés (2 cm env.)
- 30 g de raisins secs
- 6 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 60 g d'amandes en poudre
- 1 c. à soupe de sucre glace maison
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1278 kJ / 306 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Carbohydrates
- 26.4 g
- Fat
- 19.5 g
- Fibre
- 3.1 g
In Collections
Alternative recipes
Kougelhopf
2h 55min
Strüdel d'automne
1 godz. 15 min
Stollen
3 godz. 45 min
Kouglof
3 godz. 20 min
Strudel à la pomme
1h 45min
Cake au thé à la bergamote
1 godz. 25 min
Galette des rois aux poires et aux raisins
1 godz. 50 min
Kougelhof cerise-pâte d'amande à la vapeur
1 Std. 30 Min
Carrés gourmands aux abricots
3 Std.
Focaccia sucrée à la noisette
2ωρ. 20 λεπτ.
Gratin de poire aux amandes
45 min
Amaretti aux abricots
30 min