Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g d'eau
- 3 christophines, coupées en deux
- 400 g de filets de vivaneau rouge, coupés en morceaux
- 10 g de beurre doux
- 15 g de farine de blé
- 150 g de lait
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 100 g de fromage, râpé
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1340 kJ / 320 kcal
- Protein
- 37.7 g
- Carbohydrates
- 16.5 g
- Fat
- 11.5 g
- Fibre
- 5.2 g
In Collections
Alternative recipes
Sauce chien
10 min
Chocolat martiniquais
20 dk
Pain au beurre
1sa 30 dk
Acras de morue
13h
Parmentier de banane plantain au chorizo
1h 25min
Féroce d'avocat
30 dk
Tourment d'amour à la goyave
1sa 15 dk
Acras de morue
24h
Pavés de vivaneau mi-vapeur/mi-snacké
50min
Croquettes de morue, sauce chien
24h
Tourment d'amour
2sa
Glace coco et citron vert
12h 15min