Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g d'eau
- 3 christophines, coupées en deux
- 400 g de filets de vivaneau rouge, coupés en morceaux
- 10 g de beurre doux
- 15 g de farine de blé
- 150 g de lait
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 100 g de fromage, râpé
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1340 kJ / 320 kcal
- Protein
- 37.7 g
- Carbohydrates
- 16.5 g
- Fat
- 11.5 g
- Fibre
- 5.2 g
In Collections
Alternative recipes
Glace coco et citron vert
12 Std. 15 Min
Acras de morue
24 godz.
Parmentier de banane plantain au chorizo
1h 25min
Sauce chien
10 min
Tourment d'amour à la goyave
1 Std. 15 Min
Chocolat martiniquais
20 min
Pain au beurre
1 Std. 30 Min
Poulet rhum-coco
2 Std. 30 Min
Tourment d'amour
2 Std.
Féroce d'avocat
30 min
Lapin à l'ananas et à la vanille
1 Std.
Acras de morue
13 Std.