Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le fondant blanc (la veille)
- 300 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
La crème aux fraises Tagada (le jour même)
- 400 g de lait
- 170 g de fraises Tagada
- 40 g de fécule de maïs
- 3 œufs
La pâte à choux
- 150 g d'eau, et 5-10% du poids du fondant blanc
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 15 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
- eau
- 2 pointes de couteau de colorant alimentaire rouge en poudre
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 527.3 kJ / 125.3 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Carbohydrates
- 20.3 g
- Fat
- 3.7 g
In Collections
Alternative recipes
Minicheesecakes au chocolat blanc
4 Std. 45 Min
Charlotte aux fraises
3 Std. 35 Min
Dacquoise aux framboises
2 Std.
Cheesecake framboises
5hod.
Mousse surprise
14u.
Bavarois meringué aux fraises
4 Std.
Le rose-framboise
5hod.
Verano
12 Std. 45 Min
Entremets coco-passion-papaye
24u.
Bavarois framboise-chocolat blanc
15h 30min
Bavarois aux fraises
6 godz. 25 min
Forêt-noire
2 Std. 30 Min