Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate Ganache
- 120 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 110 g double cream
- 25 g unsalted butter, soft
Macarons
- 250 g caster sugar
- 140 g blanched almonds
- 20 g cornflour
- 15 g cocoa powder
- 3 egg whites, separated the previous day
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 334 kJ / 80 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pink and White Macarons
1h 30 min
Caramel Pecan Macarons
2h 15 min
Profiteroles
2h 15 min
Vanilla Ice Cream
12h
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 Std.
Mini Coffee Pecan Layer Cakes
55 Min
Brownies
50 Min
Chocolate Cheesecake with Marshmallow Topping
3h 5min
Profiteroles
2h 15 min
Raspberry and Vanilla Éclairs
2h
Chocolate and Hazelnut Gelato - Gelato al cioccolato e nocciola
9h 25min
Pistachio Ice Cream
10 Std. 35 Min