Geräte und Zubehör
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
8 portie
Zutaten
-
Emmental in stukken100 g
-
peterselie, vers1 bos
-
water500 g
-
savooiekool ongeveer 500-600 g1
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd80 g
-
koolzaadolie15 g
-
rode paprika in reepjes snijden200 g
-
gele paprika in reepjes snijden200 g
-
rundergehakt600 g
-
eieren2
-
crème fraîche100 g
-
passata200 g
-
vleesbouillon (1 bouillonblokje en 250 g water)250 g
-
paneermeel50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
23.9 g
Brennwert
1568.2 kJ /
376.8 kcal
Fett
23.2 g
Ballaststoffe
8 g
Kohlenhydrate
14.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Creatief koken met de Thermomix® Cocotte
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Nessuna valutazione
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1h 40min
Nasi Goreng
40min
Balletjes in tomatensaus
1h 10min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Nessuna valutazione
Tajine van kip met honing en pruimen
40min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Pulled Pork
Nessuna valutazione