Geräte und Zubehör
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
2 portie
Zutaten
-
extra vergine olijfolie20 g
-
varkensschouderlap, ontbeend in stukjes (2-3 cm)200 - 250 g
-
witte wijn60 g
-
olijfolie20 g
-
ui in stukjes (2-3 cm)75 g
-
teentje knoflook½ - 1
-
rode paprika in stukjes (2-3 cm)40 g
-
groene paprika in stukjes (2-3 cm)40 g
-
paprikapoeder½ - 1 volle theelepel
-
vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
witte kortkorrelige rijst150 g
-
water200 g
-
zout½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1442.2 mg
Eiweiß
30.6 g
Brennwert
3102 kJ /
741 kcal
Fett
34.9 g
Ballaststoffe
1.8 g
gesättigte Fettsäuren
8 g
Kohlenhydrate
68.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Romige pasta met kip en broccoli
30 Min
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Keine Bewertungen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Keine Bewertungen
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Keine Bewertungen
Butter Chicken
1 Std.
Spaghetti carbonara
30 Min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30 Min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20 Min
Verfrissende Melkdrank
5 Min
Rijst met kip en champignons
30 Min
Risottata met kip en champignons
40 Min
Verse Tomatensoep
30 Min